Koncept restaurace Salut

Hotelová restaurace Salut nabízí svým hostům příjemné posezení v útulném a moderně zařízeném prostředí. Můžete zde ochutnat kulinářské speciality české i mezinárodní kuchyně. Šéfkuchař restaurace Jakub Švec pro vás vytvoří nezapomenutelný gastronomický zážitek. 

V naší restauraci se řídíme principem 3 surovin. V praxi to znamená to, že v našich jídlech dominují 3 hlavní ingredience, které dohromady tvoří delikátní a chuťově vyvážený pokrm. Pracujeme výhradně s čerstvými, zdravými a lokálními surovinami, které se pěstují, či produkují do 150 km od naší restaurace.

Při vaření nepoužíváme žádnou chemii či mouku, omáčky redukujeme. K potravinám se chováme s úctou, z každé suroviny se snažíme vytěžit co nejvíce a eliminovat odpad.

 

Nabídka gastronomických služeb zahrnuje také celkové zajištění firemních a společenských akcí, jako jsou například recepce, koktejly, svatby či rodinné oslavy.

 

Posezení v restauraci Salut Vám zpříjemní sklenka dobrého vína, lahodný koktejl nebo skvělé tradiční české pivo z Úňetického pivovaru.